FR  | NL
Home News Travel Tips Media Last minute

11/22/2010

Sri Lanka, Malediven en Thomas Cook in De Standaard

Sri Lanka Onontgonnen parel wacht op verlossing door toerisme
De Standaard
Thomas Cook vliegt sinds begin november opnieuw rechtstreeks op Colombo en neemt de toeristen daarna mee op een rondreis door het land. ...

09/13/2010

Rechtstreekse vakantievlucht naar Sri Lanka

Vanaf zaterdag 30 oktober vliegt Thomas Cook wekelijks vanuit Brussel rechtstreeks naar Colombo, om van daaruit verder naar de Malediven te gaan. Met deze nieuwe en voordelige vakantievlucht worden Sri Lanka en de Malediven dé bestemmingen voor komende winter bij Thomas Cook, die dé absolute Belgische marktleider is voor deze bestemmingen sinds jaar en dag.

08/20/2010

2 new sites on the world heritage list

Unesco-world-heritage-sign The World Heritage Committee inscribes two new sites on the World Heritage List for Sri Lanka.

The Central Highlands of Sri Lanka with the Horton Plains National Park and the Knuckles Conservation Forest.

Lees meer "2 new sites on the world heritage list" »

08/18/2010

Sri Lanka verkozen tot beste bestemming

Boedha4 Volgens National Geographic is Sri Lanka de 2de beste bestemming voor 2010/2011 op deze planeet. Het heeft niet alleen de hemelse stranden, maar ook wilde dieren, historische plaatsen, World Heritage lokaties, oerwouden, watervallen en rivieren om je sportief uit te leven. Kortom, alles in 1 plaats.

Niet alleen Marco Polo zei dat de parel in de Indische Oceaan zijn favoriete bestemming was, maar ook voor The York Times.

Lees het volledige artikel...

Media:

De Sri Lanka specialisten:

 

 

HomeNiewsTravel TipsMediaLast Minutes
www.thomascook.be - www.pegase.be

© Thomas Cook Belgium NV