Fietsen & MTB

Samen met voormalig Belgisch kampioen Serge Baguet heeft Thomas Cook Sport een ijzersterk totaalconcept ontwikkeld voor de actieve fietstoerist, de Baguet Bicycle Centers in Mojacar en Calpe. De authentieke streek rond Mojacar geniet van een mild klimaat en van een prachtige ligging aan de voet van de Sierra Cabrera. Calpe is sinds lang een populair trainingsoord van veel profploegen. In Calpe zijn ook korte wielerstages mogelijk.

Op zoek naar een fietsvakantie op maat voor jouw vereniging? Neem vrijblijvend contact via sport@thomascook.be. Thomas Cook Sport werkt op aanvraag mooie aanbiedingen uit voor fietsvakanties naar Mont Ventoux, Galibier of andere regio's. 

De nabijheid van de zee, de bergen langs de kust, de stilte van het achterland en trails dwars door het Olympos Nationaal Park maken van het gebied rond Kemer aan de Turkse Rivièra de perfecte locatie voor een geslaagde mountainbike vakantie.  Wie zich optimaal wil voorbereiden op het nieuwe seizoen kan deelnemen aan onze MTB Training Camps ism. MTBcoach.be

Ontdek het bergachtige binnenland van Gran Canaria met de mountainbike. De troeven van onze mountainbike vakanties in Gran Canaria: parcours voor sportieve bikers, Nederlandstalige gidsen, een 'Specialized' bike shop in het hotel, persoonlijke service en zomerse temperaturen! 

Calpe

Gran Canaria 

Coachmarco 

Wielerstages Calpe Mountainbike
Gran Canaria
Mountainbike 
Turkse Rivièra

Mojacar

Openmtbgrancanaria _FDJ5657 
Wielerstages Mojacar Marathon Open MTB Gran Canaria  Clasico Mojacar - Sierra Nevada
DSC00899 Untitled1
MTB Training Camps
  
Five Boro New York    

 

 

Thomas Cook Sport NL